5.decembrī, atzīmējot Valsts policijas 101. gadadienu, svinīgajā pasākumā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirknī par ieguldījumu sadarbībā ar prokuratūru tika pasniegti Latvijas Republikas Prokuratūras Pateicības raksti. Tos saņēma iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs, Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Aleksandrs Petrovs, Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieka vietniece Jeļena Rutkovska un Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Naldis Zālītis.

Rīgas pilsētas Centra rajona prokuratūras kolektīva vārdā par veiksmīgu un konstruktīvu ikdienas sadarbību ar prokuroriem un profesionāli paveikto darbu tika sveikts viss Centra iecirkņa personālsastāvs. Atsevišķi tika pagodināti Kriminālpolicijas nodaļas izmeklētāji Nadežda Griņeviča, Elana Arsoba, Liāna Poliņņikova, Eiženija Matiļeviča un Aleksandrs Tombovcevs.

Prokuratūrā sveic Valsts policijas darbiniekus profesionālajos svētkos un izsaka pateicību par profesionālo sadarbību! Vislielākā cieņa policijas vadībai un darbiniekiem, kas apzinīgi un profesionāli veic savus dienesta pienākumus.

Komentāri